Beşiktaş'ta son dakika! Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi için veda zamanı

Beşiktaş Haberleri... Önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başlayan Beşiktaş’ta, kiralık olan Batshuayi ve Pjanic’le yola devam edilmeyecek. Can Bozdoğan’ın ise bonservisinin alınması için görüşmelere devam ediliyor.

9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:39 - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:39
1 / 6

Bu 2 oyuncuya da tesekkür edilerek yollar ayrilacak. Bir diger kiralik oyuncu Can Bozdogan’in ise bonservisinin alinmasi için görüsmeler devam ediyor.

2 / 6

Bu sezon maas bütçesini 25 milyon Euro’ya düsürmek için çalismalarini sürdüren siyah-beyazlilar, kadro disi olan Lens, Douglas, N’Sakala ve Ljajic’in de maaslarindan kurtuluyor.

3 / 6

Sezon basinda kadroya dahil edilen ancak performansiyla hayal kirikligi olusturan Alex Teixeira’ya teklif gelmesi durumunda, oyuncuyla görüsülerek bu teklifler degerlendirilecek.

4 / 6

Sözlesmesi bitecek isimlerden Larin ve Vida’yla ilgili de görüsmeler sürüyor. Her iki oyuncuya da, takimin dengelerini bozmayacak sekilde ücret teklifinde bulunulacak. Larin ve Vida’nin bu teklifleri kabul etmemesi durumunda ise yollar ayrilacak.

5 / 6

Besiktas’ta sözlesmesi sona erecek olan isimlerden Atiba Hutchinson’la ilgili de verilecek karar merak konusu. Siyah-beyazli ekibin sembol isimlerinden olan ve aralik ayindaki Dünya Kupasi’nda forma giymek isteyen Atiba Hutchinson’la 1 yillik yeni sözlesme imzalanmasi da gündemde.

6 / 6

Taraftarlarin da sevgilisi olan 39 yasindaki futbolcu için yeni sözlesme teklifi yapilmasi planlaniyor. Sezon bitimi ve yapilacak olan seçimli genel kurulun ardindan Atiba’yla görüsecek olan siyah-beyazlilar, bu futbolcuyla 1 yil daha yola devam etmek istiyor.

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Hafsanur Sancaktutan'ın aşkta yüzü gülmüyor: Heyecanı kısa sürdü!

Hafsanur Sancaktutan'ın aşkta yüzü gülmüyor: Heyecanı kısa sürdü!