Fenerbahçe, Alioski'ye anlaştı!

Fenerbahçe, Kuzey Makedonyalı futbolcu Ezgjan Alioski ile 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

2 Ağustos 2022 Salı 21:04 - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 21:04

Fenerbahçe, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski'yi kiraladı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Alioski, kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertli yapan sözleşmeye imza atarken, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Ezgjan Alioski’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz" denildi.

30 yaşındaki futbolcu imza töreninin saha ve soyunma odalarını gezdi.

Ezgjan Alioski kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu

'Kendimi evimde hissediyorum'

Fenerbahçe 'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, "Bu ana eriştim, sabırsızlıkla bu anı bekledim. Hislerimi anlatamam, gerçekten çok güzel şeyler hissediyorum. Çok keyifli hissediyorum. Heyecanla başlayacağım zamanı bekliyorum. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini ilk duyduğumda, gerçekten çok etkilendim. Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacaktım çünkü. Burası için odaklandım ve bu anı bekledim. Taraftarlar o kadar güzel mesaj attı ki, kendimi evimde hissediyorum" ifadelerini kullandı.

'Taraftar, Türkiye'nin en büyüğü'

Sarı-Lacivertli taraftarlardan övgüyle bahseden Alioski, "Taraftarın sizin arkanızda olması ve size inanması çok önemli. Çünkü sahada onların desteğiyle bir kişi fazla oynadığınızı hissedersiniz. Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin en büyük taraftarı. Ben de taraftarın desteğini hissetmek istiyorum. Taraftarların desteği ile sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Videolarda izlediğim gibi çok ateşli taraftarlar. Umarım benden istediklerini sahada yerine getiririm. Umarım birlikte kupalar kazanacağız" dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi