Fenerbahçe haberleri... Jorge Jesus bomba bir isimle geliyor! Arjantinli yıldız Fener’e!

Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Jorge Jesus, gelir gelmez transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Portekizli teknik adamın, Paris Saint-Germain'le yollarını ayıran ve şu anda boşta olan Angel Di Maria'yı Fenerbahçe’ye gelmeye ikna ettiği öne sürüldü.

21 Mayıs 2022 Cumartesi 11:29 - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 11:29
1 / 6

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un teknik direktör olacagi neredeyse kesinlesti. Ortaya sari-lacivertlileri costuracak transfer söylentileri de atilmaya basladi.

2 / 6

En son ve en dikkat çekici olan transfer bombasi ise Angel Di Maria. Kisa süre önce sözlesmesi biten ve PSG’den ayrilan Arjantinli yildiz için Fenerbahçe’nin de devrede olan takimlar arasinda yer aldigi iddia edildi.

3 / 6

Benfica’daki ilk döneminde patlamasinda Jesus’un büyük payinin oldugu Di Maria’nin yeniden Portekizli ile bulusacagi belirtildi.

4 / 6

Paris ekibi ile 18 kupa kazanan 34 yasindaki oyuncu, Fransa ekibi tarihinin en çok asist yapan oyuncusu unvanini elde etti.

5 / 6

Avrupa'nin birçok kulübünün de pesinde oldugu Di Maria'nin kariyerinde çok önemli bir yeri olan ve baglarini hiç koparmadigi Jorge Jesus'la yeniden çalismaya sicak baktigi belirtiliyor.

6 / 6

Yasi itibariyle yedek kalma, bekleme gibi lüksleri olmadigini düsünen Arjantinli yildizin sürekli oynayabilecegi ve kendisine saygi duyan bir teknik adamla çalismak istedigi, bu yüzden Istanbul ekibine sicak baktigi da gelen haberler arasinda.