Fenerbahçe haberleri... Mesut’a beklenmedik cevap: İstediğin yere git!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Başkan Ali Koç'a takımda kalmak istediklerini belirtti. Ali Koç verdiği cevapla yıldız futbolcuyu gözden tamamen çıkardığını açık açık ifade etti.

20 Nisan 2022 Çarşamba 12:09 - Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba 12:09
1 / 5

Erkut Sögüt, Istanbul’a geldi. Galatasaray Baskani Burak Elmas ve Fenerbahçe Baskani Ali Koç’la bir araya geldi… Elmas’a, Kerem Aktürkoglu için Lyon’un teklifini sundu. Koç’a ise Mesut konusunda düsüncelerini açti.

2 / 5

Sögüt, Mesut için Koç’a, “Mesut çocukluk hayali oldugu için Fenerbahçe’ye geldi. Parayi hiç düsünmedi. Amaci burada kupalar, sampiyonluklar kazanmak. Bugün ayrilsa ABD’de, Körfez’de su anda kazandiginin en kötü ihtimalle iki katini verecek çok takim var. O ayrilmak istemiyor. Fenerbahçe sevgisi yüzünden kadro disi birakilma kararini FIFA’ya bile tasimadi” ifadelerini kullandi.

3 / 5

Ali Koç ise söyle cevap verdi: “Ne Vitor’u ne Ismail hocayi kendisine begendiremedik. Sürekli bir memnuniyetsizlik durumu. Bir de ticaretten kafasini kaldiramiyor. Gitme diyoruz. Gidiyor. Yapma diyoruz. Yapiyor.”

4 / 5

“Kendisiyle olmayacagini anladik. Istedigi yere gidebilir. Kendisinden bonservis bedeli de istemiyoruz. Bu sezon söz verdigimiz alacagi da ödeyecegiz.”

5 / 5

Ilk tur görüsme bu sekilde sonuçlandi. Sögüt ise görüsmeyle ilgili olarak; “Görüsmelerimiz devam edecek” diyerek kisa bir açiklama yapti.

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!