Fenerbahçe'den Vedat Muriqi transferini bitirici hamle

Fenerbahçe'den İtalyan Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi geri dönüş hazırlığında... Çizme ekibinde umduğunu bulamayan Kosovalı golcü kariyerinin büyük düşüşünü engellemek ve yeniden yükselişe geçmek için sarı-lacivertli ekibe dönmek için her türlü fedekarlığı yapmaya hazır. Gözler Ali Koç'da...

9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:02 - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:02
Fenerbahçe Haberleri... Lazio Vedat Muriqi'yi satmak istiyor...Türkiye'ye dönmek isteyen Kosovalı forvet, Fenerbahçe'yi bekliyor... Fenerbahçe’de teknik direktörün kimliği belli değil ama Lazio, ciddi paralara aldığı Vedat Muriqi’den kurtulmak için Ali Koç’un gözünün içine bakıyor.
 
MURİÇ İÇİN 12 MİLYON EURO İSTENİYOR
 
Lazio News 24’ün haberine göre; Mallorca’da attığı 4 gole rağmen sezon sonunda Lazio dönecek olan Vedat Muriqi için Lazio’nun beklentisi 12 milyon euro. Ancak sportif direktör Igli Tare böyle bir rakamı bulamayacağını biliyor.
 
TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR
 
Bu nedenle Tare, Kosovalı golcüye yeni bir yuva bulmak zorunda. Son söylentilere göre Tare’nin umudu Fenerbahçe. Şu anda herhangi bir bağlantı yok. Ancak Muriqi'nin Türkiye'ye dönme arzusu nedeniyle pist her an aydınlanabilir.