Galatasaray Haberleri I Fatih Terim ile Burak Elmas arasındaki kriz büyüyor! Terim sert çıktı...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yaptığı açıklamaların ardından Fatih Terim Spor Gecesi programında Elmas'ın o sözlerine cevap verdi. Terim, "Son dönemde Galatasaray'da veli toplantısı yapmadığım için pişmanım" diyerek Elmas ve yönetimine 'çocuk' göndermesinde bulundu.

6 Haziran 2022 Pazartesi 12:58 - Güncelleme: 6 Haziran 2022 Pazartesi 12:58

Galatasaray Haberleri | Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'la Fatih Terim arasında yaşananlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Seçime 5 gün kala Burak Elmas, "Seçimi Fatih Terim'in sayesinde kazandığım iddiasına sanırım Fatih Hoca da inanıyor. Bir arkadaşım vasıtasıyla bana, 'Başkanı ben getirdim, ben götüreceğim' diye mesaj yolladı. Onunla daha önce yollarımızı ayırmalıydık” demişti.

Fatih Terim’in cevabı gecikmedi. YouTube’de yayınlanan Spor Gecesi Digital programından Gökhan Dinç’e konuşan Terim; "Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak oldu” açıklamasını yaptı.

Terim “İbrasızlık için çalıştı iddiaları” için de; “Ben kulübün sahibi değilim ki, kulübün üyesiyim. Ama insanlar şunu iyi bilsinler ki ben birisi için çalışmış olsam sonuç böyle olmazdı” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞUMUZ ELİMİZDEN ALINDI

“Son şampiyonluğumuz elimizden alındı” diyen Fatih Terim, "Pandemi dönemi ve sonrasında şampiyonluk kaçırılan sezonda yapayalnız bırakıldık” iddiasını ortaya attı.

YALNIZ BIRAKILDIM

Fatih Terim ayrıca Galatasaray'ın haklarını savunurken de yalnız bırakıldığını söyledi. Tecrübeli hoca "Ben her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum ve yapayalnız kaldım. Galatasaray'ın hakları çalınırken kimse bunun karşısında durmadı. Benim derdim kişisel değil... Aysal, Cengiz, Elmas değil! Beni yalnız bıraktılar! Galatasaray'ın haklarını savunurken yalnız bırakıldım! Benim derdim Galatasaray'ın haklarını savunmak” dedi.