Galatasaray Haberleri I Galatasaray'da Torrent çıkmazı

Galatasaray'da Domenec Torrent sözleşmesi feshi için yapılan görüşmeler beklenildiğinden zor geçiyor. Torrent işi yokuşa sürüyor. Başkan Dursun Özbek, İspanyol hocanın sözleşmesini feshetmeden Okan Buruk'la görüşmeleri sürdürüyor. Bu hafta ayrılık gerçekleşmezse önümüzdeki hafta Katalan teknik adam Galatasaray'la çalışmalara başlayacak.

21 Haziran 2022 Salı 13:12 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 13:12

Galatasaray'da menajeri ile devam eden sözleşme yenileme çalışmaları sonuç vermeyen Domenec Torrent yeni sezon çalışmalarına başlamak için İstanbul’a geldi… Yeni sezonla ilgili hazırladığı raporda sezonun çalışmalarına başlama tarihi olarak 27 Haziran’ı veren Katalan teknik adam bir hafta önceden İstanbul’a son gelerek “yeni sezona hazırım” mesajı verdi.

TORRENT'İN SÖZLEŞMESİNİ FESHETMEK YERİNE BURUK'LA GÖRÜŞÜLÜYOR

Dursun Özbek yönetimi bir an önce Torrent’in sözleşmesini feshetmek ve yerine Okan Buruk’la anlaşmak için çalışmalar yapıyor. Katalan teknik adamın geçen sezondan 400 bin Euro alacağı var. Şu ana kadar Galatasaray’dan sadece 300 bin Euro tahsil eden Torrent’in 1.5 yılda alacağı rakam 2 milyon 200 bin Euro’ydu.

TORRENT TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Eğer bu hafta içinde bir ayrılık olmazsa Torrent’in yardımcıları da hafta içinde İstanbul’da olacak Pazartesi günü takımla beraber çalışmalar başlayacak.

TORRENT BUNU FLAMENGO'DA DA YAŞAMIŞTI

Flamengo’dan kovulduğunda da Katalan teknik adam benzer bir süreç yaşadı. O dönemde de Brezilyalı teknik adam tazminatını almak için 45 gün Rio De Janeiro’da kaldı. Tazminatının tamamını aldıktan sonra ülkesine döndü. O dönemde kaldığı evin parasını ve kullandığı aracın parasını da Flamengo kulübüne ödetti.