Galatasaray Haberleri I Resmen açıklandı! Kazımcan Karataş Galatasaray'da

Galatasaray, Altay'dan Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncunun kulübü Altay transferi resmi hesaplarından duyurdu.

1 Temmuz 2022 Cuma 15:25 - Güncelleme: 1 Temmuz 2022 Cuma 15:25

Galatasaray, Altay'dan Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Eyüpspor'a transfer olmadan doğrudan sarı-kırmızılılara gidecek.

ALTAY DA TRANSFERİ DUYURDU

İzmir ekibinden yapılan açıklama şöyle:

“16 Ocak 2003’te İzmir’de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş’ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Futbola Altay’ımızda başlayan, Altay Spor Okulları’nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı’mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş’a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz.

Yolun açık olsun bizim çocuk…

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur."

EYÜPSPOR TRANSFER ETTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI                                        

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, geçtiğimiz günlerde Kazımcan Karataş'ı transfer ettiklerini duyurmuştu.

Kulaksız, açıklamasında "Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil. Eyüpspor olarak genç bir oyuncuya yatırım yaptık. Biz hem girişimci hem de yatırımcı bir kulübüz. Kazımcan Karataş değerinde 4-5 oyuncu daha oyuncu transfer edeceğiz. Transfer ettiğimiz futbolcuları Türkiye'nin lokomotif kulüpleri vasıtasıyla vitrine çıkarıp Avrupa pazarına sunmak istiyoruz. Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la iş birliği yapmaya hazırız" ifadelerini kullanmıştı.

KAZIMCAN'DAN VEDA MESAJI

19 yaşındaki futbolcu Kazımcan Karataş, yaptığı paylaşımla Altay'a veda etti.

Kazımcan'ın paylaşımı şöyle;