Galatasaray Haberleri I Torino, Bremer'in yerine Marcao'yu düşünüyor

GalatGalatasaray'da UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Marcao’nun talipleri artıyor. Marcao 25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu için İtalyan Torino takımı devreye girdi. Çizme basını, Gleison Bremer'i satmak için pazarlık halinde olan kulübün doğacak boşluğu Marcao ile doldurmak istediğini iddia etti.asaray haberleri...

20 Mayıs 2022 Cuma 11:44 - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 11:44

Galatasaray, Marcao'yu bu yaz gönderecek gibi duruyor. Juventus, Milan, Arsenal, Tottenham  ve ve Leicester gibi devlerin listesinde bulunan Bremer’i satmak için pazarlık halinde olan Torino’nun gözünü Marcao’ya diktiği iddia edildi. İtalyan ekibinin satışın gerçekleşmesinden sonra Galatasaray’ın Brezilyalı stoper için belirlediği rakamı teklif edeceği belirtildi. TMW’ye göre şu an için ortada bir rakam yok. Ancak Bremer’den gelecek rakamın bir kısmı ile Marcao transferi gerçekleşecek. 25 milyon Euro üzerine Bremer transferinin gerçekleşmesi Galatasaray’ın kasasına Brezilyalı stoperin satışından 15 milyon Euro’ya kadar bir rakam sokabilir.

EN İYİ 11'E SEÇİLMİŞTİ

UEFA Avrupa Ligi'nin en iyi 11'i belli oldu. Son 16 turda Barcelona'ya elenen Galatasaray'dan açıklanan listede Marcao yer aldı. Sarı-kırmızılılarla bu sezon oynadığı futbolla adından söz ettiren Brezilyalı oyuncu Marcao, 7.55 rating puanıyla ilk 11'e adını yazdırdı. Özellikle defans hattında Nelsson ile beraber deplasmanda oynanan Marsilya, Lokomotif Moskova, Lazio ve Barcelona maçlarında forvet oyuncularına şans vermeyen Marcao transferin gözdesi olmuştu. Brezilyalı oyuncu İstanbul'da Barcelona oynanan ve Katalan temsilcisinin 2-1 kazandığı maçta Galatasaray'ın tek golünü atmıştı.