Galatasaray haberleri… Ünal Aysal başkanlığa aday mı oluyor?

Başkanlığı döneminde ‘çilek’ transferleriyle taraftarı coşturan Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, 11 Haziran’da yapılacak başkanlık seçiminde aday olup olmayacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 16:47 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 16:47
1 / 5

Galatasaray'in eski baskanlarindan Ünal Aysal, sari kirmizili takimin gündemi ve seçim süreciyle ilgili konustu.


2 / 5

Radyolgol'e konusan Aysal, "Galatasaray'a hizmet etmek için baskan olmaya gerek yok. Galatasaray'a hizmet etmeye her kosulda devam edecegiz." dedi.

3 / 5

'Galatasaray'da kalsaydim borçlar azalirdi' diyen eski baskan, "Giderlerden kisarak borçlari ödeyemezsiniz. Borçlari ödemek için gelirleri arttirmak gerekir. Sayin Aziz Yildirim gibi, belki 20 sene kalmak istemezdim. Ama bir dört yil daha kasaydim, borçlar da azalirdi." ifadelerini kullandi.

4 / 5

Kendi döneminde takimin degerini artirdigini söyleyen Ünal Aysal, "Evet borcu düsüremedik. Yatirimlar yaptik. Bu yatirimlari yapmasaydik, düserdi. Takimin degerini arttirdik. Bizden sonra gelenler bizim portföyümüzden oyunculari satti. Galatasaray degisim döneminde. 117 sene evvel kuruldugu yerde degil. Seçilecek arkadaslarimiz, bu degisimi saglayabilmeli" dedi.

5 / 5

Son olarak Ünal Aysal, "GS'a, GS'lilara darilmak mümkün degil. Içim rahat olarak ayrildim. Ne rakamsal, ne onursal olarak GS'a kötülük yapmadim” seklinde konustu.

Amanda Holden, elbisesini sergilerken göğüslerini es geçmedi

Amanda Holden, elbisesini sergilerken göğüslerini es geçmedi

Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı!

Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı!

Hadise'yi frikik korkusu sardı, kameramanı fırçaladı: Aşağıdan çekiyorsun

Hadise'yi frikik korkusu sardı, kameramanı fırçaladı: Aşağıdan çekiyorsun