Galatasaray için Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'e adaylıktan çekilin baskısı

Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'e camiada Dursun Özbek lehine çekilme baskısı başladığı iddia edildi.

17 Mayıs 2022 Salı 09:54 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 09:54

Galatasaray'da Dursun Özbek’in adaylığının hemen hemen kesinleşmesinden sonra başkan adaylarının durumları da netleşmeye başladı... Eşref Hamamcıoğlu çekilmeye sıcak bakmıyor. Hatta, ''Dursun Özbek’in listesine gireceğime yönelik haberler gerçek dışı. Başkan adaylığım devam ediyor'' açıklamasını yaptı.

Ancak yukarıdan gelecek talimata göre hareket edeceğini herkes biliyor. Kendisinin de temsil ettiği Liselilerin doğal lideri İnan Kıraç’ın “Dursun Özbek için çekil” dediği/diyeceği dedikoduları camiada ciddi şekilde konuşuluyor.

Metin Öztürk ise “Bugün akşamüzeri 36'ncı Başkanımız Dursun Özbek’in daveti üzerine kahve içtik. Bundan önce olduğu gibi finansal sorunlar ve çözüm önerileri üzerine 30 dakika sohbet ettik. Durum bundan ibarettir” ifadelerini kullandı.

Levent Nazifoğlu ile kavgasının ardından şansı iyice azalan Öztürk’ün, Özbek’in listesine girmeye yakın olduğu ise gelen bilgiler arasında. Öztürk önceki seçimde de Elmas’ın listesine girmeyi düşündü. Pazarlıklarla yapıldı. Ancak kendisinin dışında bir kaç arkadaşını daha listeye sokmaya çalışınca işler karıştı.

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı