Galatasaray'ın Eden Hazard teklifi açıklandı

Galatasaray transfer defterini bomba bir isimle kapatmak istiyor. Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'a taraftarı da coşturacak ve takıma büyük katkısı olacak bir isim konusunda söz verdi. Bu ismin Eden Hazard olduğu ve sarı-kırmızılıların ikna edici bir teklifte bulunduğu iddia edilmişti. Bu teklif ve sonrasındaki gelişmeler konusunda önemli detaylar ortaya çıktı.

18 Ağustos 2022 Perşembe 11:35 - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 11:35

Marc Degryse, Eden Hazard'ın Galatasaray'a transfer olasılığı hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın Eden Hazard için devreye girmesi Belçika’da ciddi gündem oldu… Belçikalı yıldızın sarı-kırmızılı formayı giymesini isteyenler arasına eski futbolcu ve teknik direktör Marc Degryse de katıldı. 

Marc Degryse, Eden Hazard'ın ortaya atılan Galatasaray iddiaları üzerine başka bir kulübe gitmesi gerektiğini kaydetti. Efsane futbolcu VTM’de yayımlanan programda "Eden Hazard asla 11’e giremeyecek. Vinicius kendini tekrar gösterdi. Takımdaki en iyi oyuncu. Yerini Hazard'a bırakma niyetinde değil. Hazard ile aynı özelliklere sahip. Geçen sezon Brezilyalı bunu sayı skor de birleştirdi. Hazard'ı kenara attı” dedi. 

Belçikalı teknik adam; “Hazard, Real Madrid’de kalmayı tercih etti. Ama 12’nci adam olamayacak kadar iyi. Benzema neredeyse hiç sakatlanmıyor. Her zaman oynayacak. Sezona bu şekilde başlamanın garip olduğunu düşünüyorum. Hazard aslında gitmeli ama bence gitmeyecek. Pes etmek istemiyor. Gerçek Hazard'ı hiçbir zaman gösteremedi. Bu cesareti gösterir. Hazard gerçekten iyiyse, Vinicius'tan daha iyi olabilir" dedi.