Galatasaray’da Dursun Özbek'in listesi yıldız topluluğu

Galatasaray'da Dursun Özbek gümbür gümbür geliyor. Camianın adeta aday olması için seferber olduğu Özbek'e Fatih Terim de tam destek verdi. Önceki döneminde sarı-kırmızılılara dönmesine sebep olan eski başkanla çalışmaya da sıcak bakan Terim'in etkisi de Özbek rüzgarının daha sert esmesine sebep oldu. Bir çok önemli isim de yönetim listesine girmek için yarışıyor.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:38 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:38

Galatasaray'da başkan adaylarından Metin Öztürk, Dursun Özbek ile ortak hareket etmeyi kabul etti. Öztürk, Özbek'in yönetiminde üçüncü isim olacak.

Galatasaray'da beklenen oldu. Dursun Özbek ve Metin Öztürk birleşti. Öztürk, Özbek’in yönetiminde üçüncü adam olmayı kabul etti. Özbek’in kuracağı yeni yönetimde taraftarların çok sevdiği Erden Timur 2’nci Başkan olacak. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Özbek’in listesinde Cemal Özgörkey, İbrahim Hatipoğlu ve İsmail Sarıkaya gibi önemli iş adamlarının da yer alacağı konuşuluyor. Özbek’in yine çok büyük projeler ve ciddi bir mali destekle geldiği iddialar arasında.

30 Nisan’daki seçimden önce kendisinin çatı aday olmasını isteyen, bu seçimde de Eşref Hamamcıoğlu’nun kendisi adına çekilmesini bekleyen Dursun Özbek defalarca aday olmayacağını açıkladı. Ancak son dönemde camiada artan, “bizi sen kurtarırsın başkan” çağrılarına Özbek daha fazla kulaklarını tıkayamadı.