Gerdek gecesi transfer görüşmesi yapmış!

Düğün gecesi Fenerbahçe ve Galatasaray ile transfer görüşmesi yaptığı öne sürülen Benficalı orta saha oyuncusu Joao Mario’nun düğün fotoğrafları ortaya çıktı.

27 Haziran 2022 Pazartesi 13:57 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 Pazartesi 13:57

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Benfica’da forma giyen 29 yaşındaki Joao Mario ile ilgilendiği biliniyordu. Düğünün olduğu günün gecesinde bazı sosyal medya hesaplarına göre Fenerbahçeli, bazı sosyal medya hesaplarına göre Galatasaraylı yöneticileri ağırlayan Joao Mario’nun Marta Oliveira ile düğün görüntüleri sosyal medyada ortaya çıktı. Çıkaran da hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’a geleceği iddia edilen William Carvalho oldu.

Bu arada Portekiz medyası üzerine basa basa Joao Mario’nun sabah saatlerinde Benfica için sağlık kontrollerinden geçtiği iddiasında üzerinde duruyor. Düğün Azeitão'daki bir çiftlikte gerçekleşti. William Carvalho’nun yanı sıra sezonu Başakşehir’de tamamlayan Pizzi, Rui Patrício ve Éder futbolcular katıldı. Bu arada Joao Mario’nun evlilik tarihini Benfica’nın yeni sezon hazırlıklarına başlaması dönemine rastlatması Portekiz’de tartışmalara neden oldu.