İsmail Kartal gidiyor mu? Fenerbahçe'de büyük belirsizlik

Fenerbahçe'de takımı ayağa kaldıran ve 2'liğe yükselterek Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı yakalatan İsmail Kartal'ın sezon sonu ne olacağı belirsizliğini koruyor. Dünyaca ünlü bir teknik adamı getireceğini daha önce açıklayan Başkan Ali Koç'un Kartal'a da kalması için değişik teklifler yaptığı ancak bir türlü ikna edemediği belirtiliyor.

7 Mayıs 2022 Cumartesi 12:42 - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 12:42
Fenerbahçe’de gündem Jorge Jesus’un yaptığı “20 Mayıs’a kadar Flamengo’yu bekleyeceğim…” açıklaması. Başkan Ali Koç, Portekizli teknik adamın “istediğim olmazsa Fenerbahçe’ye giderim” tavrından rahatsız oldu.
 
Ali Koç’un, Jorge Jesus’la her an bağları koparabileceği iddia edilmeye başlandı. Ali Koç’un keyfini kaçıran bir başka gelişme de İsmail Kartal konusunda yaşanıyor.
 
Fenerbahçe Başkanı, Kartal’ı bırakmak istemiyor. Ya sportif direktörlük ya da yeni teknik adamın ekibinde takımı Şampiyonlar Ligi potasına getiren Kartal’ın olmasını istiyor.
 
Ancak Kartal, Koç’a rest çekti. “Fenerbahçe’de sadece teknik direktör olarak devam ederim. Başka bir görevde olmayı düşünmüyorum” dedi.