Jan Vesely Fenerbahçe Beko'dan ayrıldığını açıkladı

Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sona eren Jan Vesely, sarı-lacivertlilerden ayrıldığını duyurdu. Vesely, yaptığı açıklamada "İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olacak" ifadelerini kullandı.

21 Haziran 2022 Salı 15:50 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 15:50

Başantrenörlük görevi için Dimitris Itoudis ile anlaşan Fenerbahçe Beko'da art arda ayrılıklar yaşanırken, takımın yıldız ismi Jan Vesely'de de flaş bir gelişme yaşandı.

Çek oyuncu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla takımdan ayrıldığını açıkladı.

Vesely, vedasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçe ailesi,

Bu sözleri yazmak benim için çok zor. Birlikte geçirdiğimiz 8 yılın ardından yollarımız ayrılıyor. Burayı bana ve aileme bir yuva yaptığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Hayatımdaki en önemli anlar burada, İstanbul'da yaşandı. Evlenmekten, oğlumun İstanbul'da doğmasına, EuroLeague'i dünyanın en muhteşem taraftarlarının önünde kaldırmaya kadar... Burada kaldığım süre boyunca hepinizin çok sevdiği forma için kan, ter, gözyaşı dökmek bir onurdu. Fenerbahçe, her zaman kalbimin en derinlerinde olacak ve bir gün yeniden Türkiye'ye dönmek adına sabırsızlanıyorum. Çünkü İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olarak kalacak. Her şey için teşekkürler, yakında görüşürüz."

FENERBAHÇE BEKO’DAN VESELY’E VEDA

Fenerbahçe Beko da oyuncuya veda mesajı yayımladı. Sarı Lacivertliler'den oyuncu için yapılan paylaşımda, "Formamıza iz bırakanlar unutulmazlar…” Jan Vesely’e Sonsuz Teşekkürlerimizle" ifadeleri kullanıldı.

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir artık kaçmıyor: İlk kez el eleler!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir artık kaçmıyor: İlk kez el eleler!

Meryem Uzerli Dubai'de zarafetiyle göz kamaştırdı: Adeta kuğu gibi!

Meryem Uzerli Dubai'de zarafetiyle göz kamaştırdı: Adeta kuğu gibi!