Kriz çözüldü! Dursun Özbek ve Erden Timur barıştı! İşte Timur'un görevi...

Galatasaray’da dün aralarında yaşanan tatsızlık nedeniyle yollarını ayırma kararı alan başkan adayı Dursun Özbek ve Erden Timur barıştı. Spor Gecesi Digital’in haberine göre, Timur, Sportif AŞ ve Gayrimenkul AŞ’de olacak. Florya, Riva vs. projeleri yönetecek. Ayrıca bu organizasyonların yönetim adına medya yüzü de Timur olacak.

20 Mayıs 2022 Cuma 16:00 - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 16:00

Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor… Dün başkan adaylarından Dursun Özbek ile listede olacağı konuşulan Erden Timur yaşanan tatsızlık olay sonrası yollarını ayırmıştı. Bir son dakika gelişmesi yaşandı…

YouTube’de yayınlanan Spor Gecesi Digital programında yayın yapan Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç’in haberine göre, Özbek ve Timur barıştı. Erden Timur yeniden Özbek’in listesine girmeye kabul etti.

Erden Timur, Sportif AŞ ve Gayrimenkul AŞ’de olacak. Florya, Riva vs projeleri yönetecek. Ayrıca bu organizasyonların yönetim adına medya yüzü de Timur olacak.

NE OLMUŞTU

Spor Gecesi programının haberine göre, Erden Timur Galatasaray'daki basketbol şube ile ilgili projeleri ve liste planlamasını konuşmak üzere Dursun Özbek'in ofisine gitti. Timur'un yanında Burak Elmas'ın ekibinde yer alan Ali Ramazanoğulları ile Barış Nane de vardı.

'ARKADAŞLARIMLA BÖYLE KONUŞAMAZSINIZ'

Ramazanoğulları ile Nane, Özbek'in ofisinde Metin Öztürk ve ekibinden rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. İkili, "Öztürk'e çok fazla taviz veriyorsunuz, neden?" dedi. Dursun Özbek ise bu sorgulama karşısında hiddetle, "Ne biçim konuşuyorsunuz, kimsiniz siz?" deyince Erden Timur olaya dahil oldu.

Timur, "Arkadaşlarıma böyle davranmanıza müsaade edemem, ben ayrılıyorum" demişti.

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!