Mesut Özil en az Fenerbahçe'den kazanıyor

Mesut Özil Fenerbahçe'ye krallar gibi geldi… ortadan kayboldu. Mesut Özil ne yapıyor, ne ediyor kimsenin haber yok.

3 Mayıs 2022 Salı 11:19 - Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 11:19

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldızını arıyor. Kadro dışı bırakıldığı günden bu yana adeta sırra kadem basan Mesut Özil'in kendisini tamamen ticarete verdiği ortaya çıktı. Mesut’un menajeri Erkut Söğüt kısa süre önce, “Futbol kariyerinden kazandığından çok daha fazlasını iş imparatorluğundan kazanıyor” demişti. Mesut’un yıllık kazancı 2021 yılı için 20 milyon sterlin olarak hesaplandı. 2022’de kendi madeni parasını çıkarırsa 25 milyon sterlin, 2023 yılı için yıllık kazanç hedefi ise 35 milyon sterlin olarak belirlendi.

* ABD’li ünlü sokak giyim tasarımcısı James Bond tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen M10 markasının 2021 karı 3 milyon sterlin olarak açıklandı.

* Marka tarafından üretilen M10 kramponları hazır. 22-225 sterlin arasında satılacak ayakkabılar için yıllık ciro 1.5 milyon sterlin olarak hesaplandı.

* Meksika’nın Necaxa takımının hisseleri için yatırdığı 2.5 milyon sterlin şimdiden 7.5 milyon sterline yükseldi. Bunda ortaklarının Eva Longoria ve Kate Upton olması etkili oldu.

* Mesut’un 39 mağazalık kahve zincirinin yıllık cirosu 3.5 milyon sterlini aştı. Dünya Kupası’ndan önce Katar’da açılacak mağaza için anlaşma tamam.

* Londra’da sahip olduğu spor kliniğinin yıllık cirosu 1 milyon sterline yaklaştı.

* Aynı şekilde yine İngiltere’de bulunan Unity sağlık takviyeleri laboratuvarının yıllık cirosu da 1 milyon sterlin civarında.

* Büyük hissedarı olduğu CTZN makyaj malzemeleri firmasının yıllık cirpsuı 2.5 milyon sterlin.

* Mesut’un sadece Londra’dayken yaşadığı lüks Hampstead malikanesininin aylık kirası 100 bin sterlin. Yıllık gerisi 1 milyon sterlin’in üzerinde. Mesut’un dünyanın farklı yerlerinde sahip olduğu mülklerinin yıllık toplam geliri ise 3 ila 3.5 milyon sterlin arasında olduğu tahmin ediliyor.

* Mesut Özil bu yıl içinde M10 dijital madeni parasını piyasaya sürecek. Tahmini beklentisi yıllık 5 milyon sterlin civarında.

Ekonomist gözüyle Kızıl Goncalar: Özgür Demirtaş'tan madde madde yorum!

Ekonomist gözüyle Kızıl Goncalar: Özgür Demirtaş'tan madde madde yorum!

Aşk Hande Erçel'i güzelleştirdi: Bu ne ışıltı?

Aşk Hande Erçel'i güzelleştirdi: Bu ne ışıltı?

Sahne şovlarıyla kasıp kavuran Hadise rekor kırdı: 95 konser garanti!

Sahne şovlarıyla kasıp kavuran Hadise rekor kırdı: 95 konser garanti!