Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:09 - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:09

BİR ŞEKİLDE SOSYALLEŞMEN LAZIM

Özen: Değerli kardeşim TAROT senin ciddi bir kaza geçirdiğini ve bu yüzden bazı engellerin olduğunu gösteriyor. Bu yüzden iş bulmakta zorlanıyorsun ve sevdiğin bir kız var ama sen kaza geçirdiğin için bu ilişki bitmiş. Ailenin sana maddi manevi çok desteği var. Senin de bir şekilde sosyalleşmen için çalışman lazım. Bu senin öz güvenini tazeleyecek, henüz otuzlu yaşlardasın. Ayrıca evlenmene engel olacak bir durumun yok. Önce iş hayatı sonrası da kasım ayında hayatına bir kız girecek.

ARTIK SENDE KENDİ YOLUNU ÇİZECEKSİN

Gürler: Değerli kardeşim TAROT senin ellili yaşlarda olduğunu iki çocuğun ve eşinden de ayrıldığını gösteriyor. Senin sorunun önce çocukların sonra da senin geleceğin. Sevgili kardeşim eşin ayrılmış olsa da sana ve çocuklarına gayet iyi bakıyor. Sen onun sana geri dönmesini istiyorsun, onun hayatında artık başka birisi var ve sen bunu anlamak istemiyorsun. Çocuklarının geleceği gayet sağlam. Senin de kendine ait bir evin ve eşinden ömür boyu gelirin var. Artık sen de kendi yolunu çizeceksin. Seninle ilgilenen bir erkek var. Biraz kendi hayatınla ilgilen ağustos ayında çok güzel bir ilişki başlayacak devamı senin elinde.

BİR ERKEK BEBEĞİN OLACAK

Bebek: Sevgili kızım TAROT senin bir kaç yıllık evli olduğunu ve çocuk sahibi olmak istediğinizi söylüyor. Senden kaynaklanan bazı sorunlar buna engel oluyor. Ciddi bir tedaviden sonra aralık ayında hamile kalacak ve erkek bir bebek sahibi olacaksın. Yeter ki sen umudunu kaybetme ve dikkatle tedavine devam et. Eşin yeni bir iş için yatırım yapmayı düşünüyor bu konuda lütfen çok acele etmesin onun iş kısmetti temmuz ayında açılacak.

SEN SORUMLULUK ALAMIYORSUN

Zeynel: Sevgili kardeşim TAROT senin iki kez evlendiğini bu evliliklerin de kısa sürdüğünü gösteriyor. Kardeşim sen evlilik, aile gibi sorumlulukları alacak bir adam değilsin neden zorluyorsun? Evlilikler senin işine de etki ediyor. Daha otuzlu yaşlarındasın ve en son düşüneceğin şey evlilik olmalı yoksa bu karışıklık içinde işini kaybedebilirsin. Ailen de senin hemen evlenmemi istemiyor, iş yerine başarısızlığın işini zorluyor, zaten geçim sıkıntısı var bir de işinden çıkartılırsan hepten dağılırsın.

YENİ HAYAT VE EVLİLİK 2023 YILINDA

Feride: Sevgili kardeşim TAROT senin bir miktar borca girdiğini, arabanı sattığını ve çok zor bir dönemden geçtiğini gösteriyor. Otuzlu yaşlarının sonundasın iki erkek arkadaşından maddi ve manevi zarar gördüğünü bu yüzden de maddi sıkıntı yaşadığını görüyorum. Ek bir iş teklifi alacaksın bu Haziran ayının sonlarına doğru olacak ve sen iki işi bir arada büyük bir başarı ile yürüteceksin. Yeni bir hayat ve evlilik ancak 2023 Mayıs ayında olacak.