Son dakika.. Galatasaray'da seçim iptal oldu

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçim istinaf mahkemesi tarafından iptal edildi. Kararın ardından Başkan adaylarından Metin Öztürk, "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza" açıklamasını yaptı. Eşref Hamamcıoğlu ise ekibin topladı. Gözler Burak Elmas'a çevrildi.

29 Nisan 2022 Cuma 11:27 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma 11:27

Galatasaray 'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda dün Fırat Develioğlu, üst mahkemeye giderek tedbir kararının devamını istemişti. Bugün İstinaf Mahkemesi seçimli genel kurulla ilgili kararını verdi. Mahkeme, sarı kırmızılılarda 30 Nisan Cumartesi (yarın) gerçekleşmesi planlanan seçime tedbir kararı koydurdu. Bu gelişme sonrasında Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan adayı olduğu seçim iptal edildi.

İLK TEPKİ METİN ÖZTÜRK'TEN

Başkan adaylarından biri olan Metin Öztürk'ten açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Öztürk "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza" şeklinde sert sözler sarf etti.

 

Eşref Hamamcıoğlu ise derhal ekibini topladı ve sadece, "Söyleyeceğimiz çok şey olacak" ifadesini kullandı.

Şimdi gözler yeniden Başkan Burak Elmas'ta. Seçim kararı alınırsa sarı-kırmızılılar 21 gün içinde sandığa gidecek. Elmas ve Yönetimi devam etmek isterse görevlerinde kalacaklar.