Sözleşmesi feshedilmişti! Sebebi gaz çıkarmasıymış!

Fransız takımı Lyon, Brezilyalı futbolcu Marcelo Guedes’in sözleşmesini Ocak ayında feshetmişti. Marcelo’nun maç sonrası soyunma odasında gaz çıkardığı ve buna güldüğü için kulüpten gönderildiği ortaya çıktı!

10 Mayıs 2022 Salı 14:42 - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 Salı 14:42
1 / 7

Fransa Ligue 1 kulüplerinden Lyon, bir dönem Besiktas formasi da giyen Brezilyali stoper Marcelo Guedes’in sözlesmesini geçtigimiz Ocak ayinda feshetmisti. 24 yasindaki savunmaci, bu sezon Lyon'da sadece 2 kez forma sansi bulabilmisti.

2 / 7

Kadro disi kalmasinin ardindan ise Lyon B ile 11 kez alt liglerde maça çikti. Sözlesmesinin feshedilmesinin sebebi ise yeni ortaya çikti.

3 / 7

Lyon’un Angers’e 3-0 maglup oldugu maçta kendi kalesine gol atan Brezilyali futbolcunun, karsilasmanin ardindan soyunma odasinda osurdugu ve buna güldügü için kulüpteki kariyerinin bittigi ögrenildi.

4 / 7

Gaz çikarmasi sonrasi takim arkadaslarinin da kahkahalar attigi ve bu olaydan sonra Marcelo’nun ‘uygunsuz’ hareketleri sebebiyle gözden düstügü belirtildi.

5 / 7

Marcelo Guedes, gaz çikardigi için cezalandirilan ilk futbolcu degil.

6 / 7

2016'da Isveçli Adam Lindin Ljungkvist, "kasitli provokasyon" olarak kabul edilen bir sekilde hakemin önünde gaz çikarmisti.

7 / 7

Ljungkvist, tuhaf olaydan sonra yerel basina verdigi demeçte, "Karnim kötüydü, bu yüzden biraktim. Belki de ona osurdugumu zannetti” demisti.

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!