Transfer haberleri | Galatasaray’da şok karar! O isim kadro dışı kalacak!

İtalyan basını, Galatasaray’da transferi için büyük uğraşlar verilen Olimpiu Morutan’ın kadro dışı kalma riskiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti. Pisa’nın Morutan’ı kiralamak istediği, sarı-kırmızılıların bu teklife sıcak baktığı öne sürüldü.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 13:49 - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 Çarşamba 13:49
1 / 6

Galatasaray, Olimpiu Morutan’i kadrosuna katabilmek için geçen sezon oldukça çabalamisti. Morutan sonunda transfer edildi ancak bekleneni veremedi.

2 / 6

Sari-kirmizililarda gözden düsen Morutan’a Italya’dan Pisa’nin talip oldugu ögrenildi.

3 / 6

La Nazione’nin haberine göre; Yurt disindan bir isim daha tartisma yaratacak. Müzakere henüz yürürlüge girmedi. Su anda yalnizca embriyonik asamada.

4 / 6

Pisa kulübü, Rumen milli takiminin Galatasaray'da oynayan 99 dogumlu oyuncusu Olimpiu Morutan'i 3 farkli uluslararasi maçta test etti.

5 / 6

Yöneticiler Claudio Chiellini ve Giovanni Corrado'nun ögrendigine göre Galatasaray, bu sezon Morutan'in adini lige kayit listesine eklemeyecek. Bu yüzden bir yillik kiralama teklifi hazir.

6 / 6

Oyuncuya Türk Ligi'nden de teklifler var. Ancak Pisa'nin satin alma opisyonu ile teklif yapmasi durumunda Galatasaray'in buna hayir demesi beklenmiyor.

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!