Transfer Haberleri | Ozan Kabak adım adım Trabzonspor'a yaklaşıyor

Avrupa'da git gide düşüşe geçen milli futbolcu Ozan Kabak yeniden büyük bir sıçrama yapmak istiyor. sürekli fotma giyeceği, bütün büyük takımlara kendisini ispat edebileceği bir takım arıyor. Abdullah Avcı ile şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor da hem yıllarca bu başarıyı sürdürmek, Devler Ligi'nde de ses getirmek istiyor. İki tarafında gelecek planları örtüşünce Ozan'ın bordo-mavili forma giyme ihtimali her geçen gün artııyor.

8 Mayıs 2022 Pazar 11:52 - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 11:52

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka başarı istiyor. Dahası Abdullah Avcı şampiyonluğun getireceği maddi ve manevi olanakları çok iyi değerlendirip sürdürülebilir başarı için çalışıyor. Önümüzdeki yıllara damga vuracak kemik kadro için kolları sıvadı. Listede Ozan Kabak da var.

ABDULLAH AVCI FAKTÖRÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı şampiyonluğu elde etti… gelecek sezonun ve önümüzeki 5 sezonda Türk futboluna damga vuracak takımı kurmak için kolları sıvadı. Trabzonlu Yusuf Demir, şehre geldi. Şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Rapid Wien’le temas kuruldu. Bir başka Trabzonlu Halil Dervişoğlu için Brentford’la görüşmeler devam ediyor. Can Bozdoğan’la beraber Ozan Kabak için de Schalke’nin kapısı çalındı. Can, Trabzonspor’a daha yakın.

OZAN İÇİN TERİM ÇOK ÖNEMLİ

Galatasaray alt yapısından yetişen Ozan ise kendisini arayan Abdullah Avcı’ya, Fatih Terim’le görüşmesi gerektiğini söylemişti. Gelen bilgilere göre Ozan, kendisini yetiştiren Terim’i aradı. Avcı’nın davetinden bahsetti. Terim’in cevabının ise, “Türkiye’ye döneceksen Galatasaray’da oynamanı tercih ederim. Ancak Galatasaray’da kiminle çalışacağın, hangi teknik direktörle devam edeceğin de çok önemli. Abdullah gibi bir usta olacak mı onu bir değerlendir” dedi. Ozan’ın Avcı’nın varlığı ile Trabzon’a gitmesine adeta yol verdi.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi