Transfer haberleri | Beşiktaş istiyor ama… Fassnacht’ın performansı arada bıraktı

Beşiktaş’ın yakından takip ettiği Young Boys’un oyuncusu Christian Fassnacht, performansıyla gittikçe parlıyor. Fassnacht’ın bu yükselişi bir yandan sevindirirken, diğer yandan transferi zora sokacak gibi duruyor.

26 Temmuz 2022 Salı 16:00 - Güncelleme: 26 Temmuz 2022 Salı 16:00
1 / 5

Isviçreli futbolcu Christian Fassnacht’in ismi uzun zamandir Besiktas’la aniliyor. Ancak 28 yasindaki oyuncunun formasini giydigi Young Boys kendi liginde sampiyonluk favorisi. Son sampiyon FC Zürih'i 4-0 yendikten 8 gün sonra, Young Boys, Sion'da 3-0 kazandi. Daha ilk haftalardan FC Basel'in 4 puan, FC Zürih'e ise 5 puan fark atti.



2 / 5

Teknik direktör Raphaël Wicky, erken sampiyonluk sarkilari söylenmesine "Iki günden sonra asla sampiyonluk kazanamazsiniz" diye gülümseyerek cevap verdi.


3 / 5

Isviçreli teknik adama basarilari için; "Fabian Rieder'in isiltisi, Christian Fassnacht'in verimliligi ve Moumi Ngamaleu'nun pariltisindan daha fazlasi..." diye anlatti. Sampiyonluk için kadroyu korumalarinin öneminden bahsetti.

4 / 5

Fassnacht, orta alanin sagina ek olarak merkezde ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Zaman zaman 10 numarada da forma giyebilen basarili oyuncu, Kara Kartal’a transfer olursa kariyerinde ilk kez Isviçre disinda bir takimda forma giymis olacak.

5 / 5

Christian Fassnacht, 11 Kasim 1993 tarihinde dünyaya gelmistir. 28 yasindaki futbolcu, Isviçre'nin Zürich kentinde dogmustur. 185 cm boyunda ve 74 kilo olan Christian Fassnacht, Sag ayagini kullanmaktadir. Kariyerinde FC Thalwil, FC Red Star Zürich, FC Tuggen, FC Winterthur, FC Thun ve Young Boys formalari giymistir. Basarili oyuncu Young Boys formasiyla 218 maçta görev almis, 65 gol atip 34 asist yaparak takimina katki saglamistir. Christian Fassnacht'in 4 milyon Euro güncel piyasa degeri bulunmaktadir.

Sırrını da verdi! Cem Yılmaz’dan çok konuşulacak 51 yaş pozu!

Sırrını da verdi! Cem Yılmaz’dan çok konuşulacak 51 yaş pozu!

Deadpool ve Wolverine'den yeni fragman

Deadpool ve Wolverine'den yeni fragman

Nesrin Cavadzade, 'Kıvrımsızsın' diyenlere soyunarak yanıt verdi

Nesrin Cavadzade, 'Kıvrımsızsın' diyenlere soyunarak yanıt verdi