Transfer Haberleri I Fenerbahçe'den Andreas Pereira hamlesi

ESPN'nin haberine göre Fenerbahçe, Manchester United'da şans bulamayan ve geçtiğimiz sezon Flamengo'da kiralık oynayan Andreas Pereira ile ilgileniyor. İşte detaylar...

10 Haziran 2022 Cuma 10:38 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 10:38

Fenerbahçe’nin elinde İrfan Can var… Mert Hakan var… Kadro dışı bırakılmış olsa da Mesut Özil var… Ancak buna rağmen Portekiz’den Lincoln, Brezilya’dan Andreas Pereira gibi isimlerin yazılması kafaları karıştırıyor.  

ESPN'e göre, Fenerbahçe ve Benfica bu yaz 26 yaşındaki Andreas Pereira’yı almakla ilgileniyor. Habere göre yıldız oyuncu hemen karar vermeyecek. Pereira önce, teknik direktörü Erik ten Hag'ı M.United'ının orta sahada "kısa mesafeli" bir çözüm seçebileceğine ikna etmek için kampta kendisini deneyecek. Flamengo’dan ayrılarak United’a dönen Brezilyalı oyuncu eğer ten Hag’ı ikna edemezse Benfica ve Fenerbahçe’nin kendisi için yaptığı teklifleri dinleyecek.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Manchester United ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Andreas Pereira, geçtiğimiz sezon 23 maçta forma giydi ve 1gol, 2 asist kaydetti. İngiliz ekibinin 26 yaşındaki oyuncuyu satmak istediği, sözleşmesi bitmeden elden çıkarmak için son şansın bu sene olduğu haberde yer aldı. Jorge Jesus faktörüyle sarı-lacivertli ekibin transferdeki şansının arttığı da öne sürüldü. 

LINCOLN GÜNDEME GELMİŞTİ

Son olarak Portekiz basını, Fenerbahçe'nin, Portekiz Süper Ligi ekibi Santa Clara forması giyen 23 yaşındaki Lincoln (Lincoln Henrique Oliveira dos Santos) ile ilgilendiğini iddia etmişti.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi