Wout Weghorst: En iyisi olmak istiyorum

Kampta açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghors, ligin başlamasını için sabırsızlandığını belirtti ve "En iyisi olmak istiyorum. Çok gol atmam gerektiğini biliyorum. Sürekli ceza sahası içinde olacağım ve goller atacağım" ifadelerini kullandı. Alman golcü Mario Gomez ile ilgili soruya cevap veren Weghorst , kıyaslanmayı sevmediğini söyledi.

11 Temmuz 2022 Pazartesi 15:17 - Güncelleme: 11 Temmuz 2022 Pazartesi 15:17

Beşiktaş’ın yeni transferi Wout Weghorst, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

Çok sıcak bir şekilde karşılandığını söyleyen Hollandalı forvet, "Herkes beni çok iyi karşıladı. İlk günlerim ama her şey çok güzel ve iyi hissediyorum. Bunu net olarak söyleyebilirim. Yeni bir mücadele, yeni bir macera benim için başlıyor. Çok heyecanlıyım. Türkiye ile ilgili bildiğim tek şey burada taraftarların tutkusunun çok yüksek olduğu. Beşiktaş'ın ilgisi çok ciddiydi. Kariyerim için iyi bir seçenek olduğunu düşündüm. Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin en iyi seçenek olacağını hissettim" ifadelerini kullandı.

‘MARİO GOMEZ'E SAYGI DUYUYORUM’

Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez ile kıyaslanması hakkında konuşan Wout Weghorst şunları söyledi: “Mario Gomez çok büyük bir oyuncu. Gomez'e saygı duyuyorum ancak başka bir oyuncu ile kıyaslanmayı pek sevmem. Ben Weghorst olarak kendi özelliklerimle var olmak istiyorum ve burada en az onun kadar başarılı olmak istiyorum."

‘HOCAMIZIN İSTEDİĞİ OYUNCU PROFİLİNDE OLDUĞUMU SÖYLEYEBİLİRİM’

"Transfer sürecinde Valerien Ismael ile konuştuk. Benden neler istediğini biliyorum. Ben de takıma neler katabileceğimi biliyorum. Kendimi biliyorum. Oyun içinde kalan, sürekli yüksek tempoda, bol gol atılacak bir strateji için çalışacağız. Hocamızın istediği oyuncu profilinde olduğumu söyleyebilirim” değerlendirmesinde bulundu.

‘LEWANDOWSKİ VE HAALAND İLE YARIŞIYORDUM’

"Bir forvet oyuncusu olarak en büyük görevim maksimum sayıda gol atmak. Almanya'da gol kralı olmak isterdim ama rakiplerim Lewandowski ve Haaland'dı. Onların arkasından gelmeyi de bir başarı sayıyorum kendim için. Türkiye'de de gol krallığına oynamak istiyorum. Coşkulu taraftarlarımız karşısında harika bir sezon geçirmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

‘BEŞİKTAŞ'A ODAKLANDIM’

Ligin başlaması için sabırsızlandığını söyleyen Hollandalı yıldız, "Hedeflerim var. Şampiyon olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile gol atamadım. Kısa vadedeki hedeflerimden biri Devler Ligi'nde goller atmak. Gelecek ne getirir bilemem, Beşiktaş'a odaklandım" diye konuştu.

‘BAŞKA KULÜPLERDEN TEKLİFLER VARDI’

Beşiktaş'ı tercih nedenini açıklayan 29 yaşındaki forvet şunları kaydetti: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan kulüplerden teklif vardı. Beşiktaş'ı seçmemdeki en büyük faktör elbette taraftarın bana olan ilgisi. Akrabalarıma kadar ulaştılar. Evime hediyeler geldi. Taraftarın bu ilgisi ve sevgisine sahada karşılık vermek istiyorum.”

‘HAYATIMDA BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM’

"Ben hayatımda böyle ilgi görmedim" diyen Wout Weghorst, "Benim yerimde kim olursa inanılmaz hissederdi ve mutlu olurdu. Taraftarlarla benzersiz ve özel bir bağ kurabiliriz. Beşiktaş için ne gerekiyorsa, ne kadar gücüm varsa göstereceğim. Başarılı bir Beşiktaş izlettirmek istiyoruz. Umuyorum ki kupalar ve şampiyonluklar kazanacağız. Unutulmaz bir yılla beraber aramızdaki bağ daha da kuvvetlenecektir” şeklinde konuştu.

MİCHY BATSHUAYİ YORUMU

Beşiktaş geçtiğimiz sezonki forveti Batshuayi hakkında da konuşan yıldız oyuncu sözlerini şöyle devam etti: "Michy Batshuayi geçen sene burda şanssız bir dönem geçirmiş, 6-7 topu direkten dönmüş. Geçen sene burada olmadığım için daha fazla konuşmam doğru olmaz. Takımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi