2 Temmuz Cumartesi burç yorumları

2 Temmuz Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

1 Temmuz 2022 Cuma 23:20 - Güncelleme: 1 Temmuz 2022 Cuma 23:20
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 2 Temmuz Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
2 Temmuz Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden işlerinizi sırayla toparlayın.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Önem vermediğiniz kişilerin sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda, olayların değişik yorumlanmasına izin vermemelisiniz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Güneş, iç dünyanızı ortaya çıkarıyor. Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranıyorsunuz. İşlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza odaklanmalısınız.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de bazen hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Bugün işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğiniz mükemmel gidiyor.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, daha farklı dallarda da çalışmalısınız.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü siz söylemek istiyor; bunun için daha fazla çalışıyor ve yoruluyorsunuz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Günlük yaşamınızda kapasitenizin üstünde çalışarak zorlanıyorsunuz ve bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz mükemmel.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Olabilecek sorunları önlemek için, küçük molalar vermeli ve her şeyi daha ayrıntılı düşünmelisiniz.
 
Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu