22 Haziran Çarşamba burç yorumları

22 Haziran Çarşamba burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 21 Haziran 2022 Salı 22:39 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 22:39
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 22 Haziran Çarşamba gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
22 Haziran Çarşamba Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var; aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. Güçlü bir desteğe de ihtiyacınız var.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
İnatçı tavırlarınızın daha da belirgin olduğu bir gün geçireceksiniz ve kişisel davranışlarınızı daha da vurgulamak isteyeceksiniz. Kararlarınızı vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız. Takıntı yapmayın.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla duygusal iletişim içinde olacağınız konular gündem kazanacak.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Enerjiniz yüksek seyrediyor ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ani hareketlerin, uzun vadede zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız. Duygular önem kazanıyor.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Gücünüzü, karşı tarafın isteklerini kısıtlamak için denemek isteyebilirsiniz. Ama baskıcı davranışlarınız karşısında, tepkisel bir hareketle karşılaşmanız mümkün. Duygusal konularda güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Gizlilikler ilginizi çekecek. Ay, Koç'ta ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermeli, temkinli karar vermelisiniz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin size karşı başlattığı üstünlük savaşının galibi siz olsanız bile, bu durum sizi memnun etmeyebilir. Sezgiler önemli.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Onunla aranızda sezgisel bir iletişim var ve size gereken desteği veriyor.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Gücünüzün ve yaratıcılığınızın farkında olduğunuz bir gün içindesiniz ama huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirin.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanıza rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz. Yönetici ruhunuz atağa kalkmış durumda ve bugün çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Bugün her şey, güçten yana olacak. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Sosyal statünüz için gerekli olan şartları sağlamalı ve beklemeyi bilmelisiniz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsunuz. Bugün düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsiniz. Kafanız karışabilir.
 
Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!