26 Haziran Pazar burç yorumları

26 Haziran Pazar burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 25 Haziran 2022 Cumartesi 22:31 - Güncelleme: 25 Haziran 2022 Cumartesi 22:31
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 26 Haziran Pazar gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
26 Haziran Pazar Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz çalışmalar, yeni şartları da beraberinde getiriyor.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyorsunuz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Kişisel fikirlerinize değer veriyorsunuz. Bugün kendi şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizde özgürce davranacaksınız. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün içindesiniz, başarı grafiğiniz yükseliyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Merkür'ün konumu, pratik düşüncelerle hareket etmenizi sağlayacak. Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda üstün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kolay bir şekilde kullanacağınız işler içindesiniz ve bazen tepkili olabilirsiniz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Sizin sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman, oldukça karamsar oluyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün buna benzer bir durum içinde olmanız dikkat çekecek.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Her zamanki işlerinizin dışında, henüz somutlaştıramadığınız başka işlere de yönelme isteğiniz var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, kendinizi sevdirmeyi biliyorsunuz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Neşeli biri gibi görünüyorsunuz; dışa yansıyan yüzünüzde rahat ve öz güvenli bir ifade var. Bu yönünüzü bilmeyenler için, tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bir gün olacak. Yorgun düşeceksiniz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde, düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatıyor. Tavırlarınızda biraz esneklik göstermelisiniz. Şartlarınızı zorlayacaksınız.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman, mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunu kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için, tercihlerinizi de bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün birçok çalışma içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermediğiniz için, olaylara hemen çözüm üretebiliyorsunuz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Olayları abartmanız konusunda aşırıya kaçıyorsunuz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Duygusal konularda, derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Neptün, burcunuzda geri gidiyor; özgürce ve rahat düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde yavaşlama var. Hayallerinize asılmalısınız.
 
Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!