1 Temmuz Cuma burç yorumları! Günlük burç yorumları

1 Temmuz Cuma burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

30 Haziran 2022 Perşembe 22:20 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 22:20
1 / 12

Su an ruhsal durumunuz yanlis bir sekilde maddi bir beklentiye paralel ilerleyebilir. Bazi yanlis düsünceler, gerçekten ihtiyaciniz olmasa bile, bir seye sahip olmakta inatçi olmanizla sonuçlanabilir. Ara sira kendinizi simartmak iyidir, ancak maddi nesnelerin ev yasaminizda daha büyük bir çatlagi örtbas etmesine izin vermemeniz de önemlidir. Bununla birlikte, bütçenize uygun sekilde yaparsaniz, birkaç küçük savurganlik planlari bozmamalidir.

2 / 12

Her zamanki rutininizi takip etmek su anda ihtiyaçlarinizi karsilamayabilir. Gün, önünüze birden fazla seçenek sunuyor ve size yeni bir seyler deneme dürtüsü veriyor. Normalde tüm talimatlara uymayi tercih etseniz bile, bugün çizgilerin disina tasirarak boyama ve kutunun disinda düsünme konusunda daha fazla tatmin bulabilirsiniz. Baskalarinin beklentilerinin de sizi engellemesine izin vermeyin.

3 / 12

Daha az kullanilan yolu tercih etmeniz kosuluyla, kesfetmeniz için güzel yerler sizi bekliyor. Sorumluluklariniza duygusal bir yaklasim, asiri mantikli olandan daha sorunsuz çalisabilir. Bugün, bir süreligine gözünüzü hedeften ayirip yolun keyfini çikarmaniz için tesvik ediyor. Olmaniz gereken yere ulasmak için yokus tirmanmaniza gerek yok! Evrenin sizin için bir plani var, o yüzden birakin sizi nereye götürürse götürsün.

4 / 12

Arkadaslar sadece sizi eglendirmek için orada degiller, özellikle böyle bir günde. Gün, sizi daha derin ihtiyaçlarinizla temasa geçirirken, muhtemelen duygularinizin içinde kayboluyorsunuz. Kendi zihninizde boguldugunuz anlarda biraz sosyallesmenin moralinizi yükseltmek için ne kadar çok sey yapabilecegine sasirabilirsiniz. Isleri yalniz yapmak yerine takim halinde olursaniz, daha çok basari ile dolu bir gün geçirebilirsiniz.

5 / 12

Bu zamanda önemli meseleleri ne kadar iyi idare ettiginiz konusunda kendinizi bile sasirtabilirsiniz. Gün, size planladiginizdan fazlasini sunabilir ancak bu sizin yarariniza olacaktir. Ortaya çikan her sorunu halledebilirsiniz ve bu yeteneginizi kanitlamak ilerisi için çok iyi olabilir. Baski altindayken sakin kalmaniz her türden insani etkileyebilir ve ileride size daha fazla sorumluluk getirebilir.

6 / 12

Bugün özellikle zihin yükleri söz konusu oldugunda ne kadar çok kisiyle konusursaniz o kadar iyi olabilir. Benzer düsünen bireylerden olusan bir ekip olusturmak, hepinizin ayri ayri idare edebileceginizden daha ileri gitmenize izin verecektir. Ufkunuzu genisletebileceginiz insanlarla bir araya gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapin.

7 / 12

Bugünü pek de sakin bir sekilde geçirmeyebilirsiniz. Basarmaya ve hedeflerinize ulasmaya hazirsiniz, ayni zamanda sabirsizsiniz. Bugün yasadiklariniz hayatinizin manzarasi üzerinde kalici bir etkiye sahip olabilir. Gün, muhtemelen üzerinde çalistiginiz ya da uzun süredir gözlemlediginiz bir sey için yolunuza bir beklenmedik durum getirebilir. Çaba sarf etmek, büyük bir riskin sizin için daha fazla sonuç vermesini saglayabilir.

8 / 12

Bugün tüm dünya sizin gelip de kesfetmeniz bekliyor olabilir. Kendinizin ötesine bakmaniz ve duygusal dünyanizin izin verdiginden fazlasini hedeflemeniz iyi olabilir. Özel bir kisi, bu kisisel yolculugunuzda size yol gösterici olabilir. Yaninizdaki veya kalbinizde bir bosluk hissediyorsaniz, bu çok kisa bir sürede dolabilir.

9 / 12

Ne kadar maceraci olursaniz olun, bugün en basit isler sizi beklenmedik bir tatmin duygusuyla doldurmaya yetebilir. Her zaman daha fazlasi için ugrasmak zorunda olmadiginizi hatirlayarak bugün, küçük seylerle mutlu olmayi seçebilirsiniz. Disiplin, ana temaniz olarak küçük ve basit adimlari tekrar ederek zirveye ulasmanizi saglayabilir.

10 / 12

Baskalari, siz beklemiyor olsaniz bile, su anda hayatiniza iyi seyler getirmek istiyor. Iliski hayatinizda bazi insanlar kendi basiniza çok fazla sey üstlenmemenizi saglayarak isleri dengelemek için orada. Bugün size beklenmedik bir eglence firsati sunacagi çok keyifli bir gün geçirmeniz için alan saglayabilir. Bu sürprizi oldugu gibi kabul edin ve yarini düsünmemeye çalisin.

11 / 12

Olaylarin akisina girmek su anda oldukça duygusal bir süreç olabilir. Küçük detaylara, tartismalardaki sözlere takilarak günü kendiniz için zorlastirma egiliminde olabileceginizden, geçmisi çok fazla irdelememeye çalisin. Beklenmeyen bir olay duygusal bir tepki vermenize neden olabilir, ancak bu kötü bir sey olmak zorunda degil. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin!

12 / 12

Bugün bazi insanlara ters gelebilecek aykiri fikirlerinizi saklamaya çalismak oldukça zor olabilir ancak saklamaniz gerektigini kim söyledi? Biraz zaman ayirip incelediginizde birçok insanla benzer hassasiyetlerinizin oldugunu ve bir noktada uzlasabileceginizi görebilirsiniz. Özellikle kendinizi daha yaratici hissettiginiz konularda daha sesli konusmaya çalismalisiniz.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi