11 Haziran Cumartesi burç yorumları

11 Haziran Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 10 Haziran 2022 Cuma 22:54 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 22:54
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 11 Haziran Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
11 Haziran Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Hatalarınız için hep mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmayan birisiniz ve gelecek sizin için ürkütücü olmuyor. Tekrarlardan bıkmıyorsunuz. Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız, sizi farklı kılıyor; coşkulu yaşıyorsunuz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyor olmanız, sizin suçunuz. Aksilikler yüzünden, her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin. Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek bekliyor; daha esnek olmalısınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Aynı anda birçok işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için, çevrenizle çelişki yaşıyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Çevrenizin sorunlarına sahip çıkmak sizde alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problem yaşıyorsunuz. Çelişkiler söz konusu.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
İsteklerinizi uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. İlginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor. Sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Bugün yüksek enerjili bir gün. Aynı anda birçok işi hallederek, çevrenizde örnek teşkil edeceksiniz. Dedikodulara aldırmamalısınız. Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
İlişkileriniz mükemmel. Duygusal konularda, daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anıları artık sizi rahatsız etmemeli. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konular kafanızı karıştırabilir.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz. Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam güzelliklerle size gelecektir. Yalnızlığı seviyorsunuz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Yaşamı iki ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdeki kişiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Sevdiğiniz kişi sizden yana dertli.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. Onunla birlikte paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Kişisel yeteneklerinizin yoğun olduğu bir günde olmanız, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gün. Artık eski duyguları bir kenara atmalısınız.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Her konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe sürekli bir huzursuzluk duyuyorsunuz. Cesur olmalısınız... Eski olayları artık unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini siz de görüyorsunuz.
 
 
Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu 'Sen Büyümeye Bak''ın tarihi belli oldu!

Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu 'Sen Büyümeye Bak''ın tarihi belli oldu!

Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı yakın markaja aldı!

Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı yakın markaja aldı!

Faik Öztürk'ten kötü haber: Beyin kanaması geçirdi!

Faik Öztürk'ten kötü haber: Beyin kanaması geçirdi!

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'