13 Haziran Pazartesi burç yorumları

13 Haziran Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

12 Haziran 2022 Pazar 22:51 - Güncelleme: 12 Haziran 2022 Pazar 22:51
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 13 Haziran Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
13 Haziran Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. Çevre koşullarını fazlasıyla zorlayacaksınız. Baskıcı davranmakla çok şey kaybedebilirsiniz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirme çabası içindesiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Hayatınızda, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal değişimleri yüzünden birçok fırsat, başlamadan bitebilir. Tavizkar olmamalısınız. Yaşam kalitenizi arttıracak dış etkenler, aynı zamanda size kaybettiren unsurlar olabiliyor.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Bazı yazışmalar gündeme gelecek
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz birçok konu ilginizi çekebilir. İsteklerinizde çok fazla bir artış var.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Yaşam rutinleriniz nedeniyle, çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz oldukça azalıyor. Bugün çalışmalarınıza yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Katıldığınız toplantılarda istemeden insanlar üstünde baskı kuruyorsunuz. Bugün, içinizdeki fırtınalara dur demelisiniz. Bazılarına kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Farklı bir gün içindesiniz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Zamanla her şey farklılaşıyor. Sorumluluk duygunuz yüzünden yorgun düşüyorsunuz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Olumsuzluklar sizi sıkıyor.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Bugün partnerinizden çok fazla şey talep edecek ve alıngan bir tutum içinde olacaksınız. Karşınızdaki kişilerin sizden farklı olmaları sizi üzmemeli. Tecrübelerinizi geliştirmeli ve kişisellikten uzaklaşmalısınız.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlayabilirler. Çok dikkatli olun.
 
 
Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir artık kaçmıyor: İlk kez el eleler!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir artık kaçmıyor: İlk kez el eleler!

Meryem Uzerli Dubai'de zarafetiyle göz kamaştırdı: Adeta kuğu gibi!

Meryem Uzerli Dubai'de zarafetiyle göz kamaştırdı: Adeta kuğu gibi!