15 Haziran Çarşamba burç yorumları

15 Haziran Çarşamba burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

14 Haziran 2022 Salı 23:21 - Güncelleme: 14 Haziran 2022 Salı 23:21
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 15 Haziran Çarşamba gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
15 Haziran Çarşamba Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Mesleki alanda iddialı olacak ve bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyeceksiniz. Tartışmalardan, güç savaşlarından sakınmalı ve gerilimin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz. Bugün dikkatli olun.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Günlük yaşantınızı renkli bir hale getirmek istiyorsunuz. Duygularınız paylaşmayacak ve ketum olmayı tercih edeceksiniz. Fakat çevreniz sizi rahat bırakmayabilir. Tersi bir durum ortaya çıkabilir ve kabuğunuzdan çıkıp dış çevreye açılabilirsiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Bugün, aşk ve duygusal konulara kapalı olacağınız için, sosyal hayatınız ön plana çıkacak. Maddi durumu iyi olan kişilerden etkileneceksiniz. Bu dönem, sosyal ilişkilerinizdeki artış yeni kişiler tanımanıza neden olacak.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak; uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bugün sinirli ve eleştirici olabilirsiniz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
İş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk sizi farklı kulvarlara taşıyacak. Ortaklıklara açıksınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğinizle, isabetli kararlar vereceksiniz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Özgürlük duygunuz sizi farklı boyutlara götürecek, karşınıza çıkan kişilerin orijinal yönleri, akılcı kimliklerinden etkileneceksiniz. Kısa süreli bu aşklara bağlanmamalı, geçici duygular için kendinizi yıpratmamalısınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Kariyeriniz ve iş hayatınız pekiştirecek kişilerle görüşmeye devam edeceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda, ışıltılı olmanızdan kaynaklanan kalabalık bir topluluk sürekli sizi takip edecek; tercihlerinizi doğru kullanmalısınız.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
İş hayatınızda beklediğiniz performansı, çevre ilişkilerinizle bütünleştirmelisiniz. Katılacağınız sosyal aktivitelerde karşılaşacağınız kişilerden güzel bir elektrik alabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları için uygun bir gün.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Maddi imkanları geniş ve kariyer sahibi; sizi güçlü kılacak bir aşk kapınızda... Temkinli bir şekilde ilerleyerek hedeflerinize ulaşacaksınız... Bu birlikteliklerden yararlar sağlayacaksınız. Biraz daha fazla önem verin.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bugün, kısa mesafeli yollarda ve küçük grup toplantılarında karşılaşacağınız kişilerle etkileşim içinde olabilirsiniz. Ciddi bir havada başlayan beraberlik, sonradan enerjik bir hale gelecektir. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Kişisel enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden oldukça olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Ciddi adımlar atabilirsiniz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arasında gerekli iş birliğini sağlayacaksınız.
 
 
Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz