15 Mayıs Pazar burç yorumları

15 Mayıs Pazar burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 21:53 - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 21:53
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 15 Mayıs Pazar gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
15 Mayıs Pazar Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Selamlar sevgili Koç, bugün harcamalarına dikkat etmeli. Para kaynaklarını doğru kullanmalısın. Gereksiz harcamalarından kaynaklı borca girip sıkıntı yaşamaman için bu önemli. İkili ilişkiler ve ailenle aran bu süreçte güzel ilerliyor. Hafta sonu iyice dinlenmeli ve yeni haftanın planını yapmalısın. Yarına kadar kendine iyi bak. Öptüm.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Bugün ilişkinde iş ortamında veya arkadaş çevrenden beklenmeyen bir haber alabilirsin. Sen bu aralar kafanın estiği gibi davranmak istiyor, çevrendeki kişilere aldırış etmeyen bir tavır takınıyorsun. Bu tavrından biraz uzaklaşmalı ve çevrendeki kişilere daha anlayışlı olmalısın. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Bugün ilişkinde iş ortamında veya arkadaş çevrenden beklenmeyen bir haber alabilirsin. Sen bu aralar kafanın estiği gibi davranmak istiyor, çevrendeki kişilere aldırış etmeyen bir tavır takınıyorsun. Bu tavrından biraz uzaklaşmalı ve çevrendeki kişilere daha anlayışlı olmalısın. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Selam sevgili Yengeç, bugün ailen, yakın çevren veya aşk hayatınla ilgili tatsız bir haber alabilirsin. Bu durum seni üzse de söylemeliyim ki üstesinden gelinmeyecek bir durum değil. Güzel haber! Şu sıralar eğitim, kariyerinle ilgili güzel fırsatlar yakalayacaksın. Bunları iyi değerlendir. Hafta sonunda kendine vakit ayırıp, dinlenmeyi unutma. Yarına kadar kendine çok iyi bak.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Maddi kaynaklarının artacağı fırsatlar yakalayacağın bir süreçtesin. Eline beklemediğin bir yerden para geçebilir ve ödemen gereken borçları kapatabilirsin. Bugün ikili ilişkilerin veya ailenle ufak bir tartışma yaşanabilir. Alttan almanı öneriyorum. Yarına kadar kendine çok iyi bak. Hafta sonunun tadını çıkarmayı unutma. Öptüm.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Bugünü sevdiklerine ayırabilir, yakın çevrenle beraber güzle vakitler geçirebilirsin. Uyarayım! bugün çeşitli sağlık sıkıntıları çekebilirsin. Lütfen kullandığın bir ilaç varsa onu ihmal etme veya şu sıralar doktor randevularını aksatma. İkili ilişkilerinde sorunlar yaşandıysa bugün düzeltmenin tam sırası. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Şu sıralar özellikle sağlığına çok dikkat etmelisin sevgili Terazi. Spora başlayabilir, açık hava yürüyüşlerine vakit ayırabilirsin. Daha az yağlı yiyecekler tüketmelisin. Böyle kendini çok daha iyi ve hafif hissedeceksin. Haftanın son günü yapman gereken işlerine yoğunlaşacak ve yeni haftanın planını yapacaksın. Yorgunluğunu atmak için ufak molalar vermeyi unutma. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öptüm.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün eğer evliysen eşinle, veya partnerinle yanlış iletişim kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsin. Haftanın son gününde hobilerine zaman ayırmak isteyecek ve gündelik ev işleriyle meşgul olacaksın. Günün ilerleyen saatlerinde ise kişisel bakımlarınla ilgilenebilirsin. Yeni haftanın planlarını yapman da işlerini daha kolay halletmene yardımcı olur. Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Sevgili Yay, bugün daha çok kendine vakit ayırmak isteyeceksin. Kalabalık çevrenden uzak içine çekileceğin bir gün olacak. Ruh halinde karmaşıklıklar yaşayabilirsin. Kafanı toparlamak için kişisel bakım yapabilir veya hobilerinle ilgilenebilirsin. Açık havada yürüyüş yapmak veya meditasyon yapmak da sana çok iyi gelecek. Yarın yine görüşelim. Kendine çok iyi bak.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bugün planlarınla ilgili ani değişiklikler yapman gerekebilir. Hafta sonu sevdiklerinle bir araya gelerek vakit geçirmek isteyecek ve onlara zaman ayıracaksın. Hayallerin ve ileriye dönük planlarını uygulamak için ise önüne fırsatlar yavaş yavaş çıkmaya başlayacak. Yarına kadar kendine çok dikkat et, sevgiler.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Kariyer ve iş hayatına yönelik planlar yapabilir, hafta sonunu iş düşünerek unutabilirsin. Kendine ve sevdiklerine zaman ayırmanı öneriyorum. Dinlenmek yeni haftaya daha verimli girmene yardımcı olacak. Maddi kaynaklarını kullanırken dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçmalısın. Kendine çok iyi bak.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Bugün işler senin için pek yolunda gitmeyebilir. Planlarını ertelemen gerekebilir. Ancak her şey istediğinden çok daha iyi olacak. Sadece biraz daha sabretmelisin. Hafta sonunun tadını arkadaşlarınla ve sevdiklerinle geçirmek deşarj olman için çok iyi olacak. Yarına kadar kendine çok iyi bak.