18 Haziran Cumartesi burç yorumları

18 Haziran Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

17 Haziran 2022 Cuma 22:59 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 22:59
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 18 Haziran Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
18 Haziran Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle birleştirmelisiniz. Koşullar sizden yana.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor, kesin çözümler elde ediyorsunuz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen; fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Çalışmalar olumlu ilerliyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Kaliteyi sağlayabileceksiniz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Hayallerinize yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan her şeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Dostlarınızın iyi niyetle söylediği sözlerden farklı anlamlar çıkarmanıza hiç gerek yok.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınız daima açık.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün her türlü ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir. Tekliflere karşı temkinli olun.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz; haklısınız.
 
 
SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

Cem Yılmaz'dan eski eşine gönderme: 'Nafaka değil, madafaka'

Cem Yılmaz'dan eski eşine gönderme: 'Nafaka değil, madafaka'

Eminem'in kızından 'Bekarlığa Veda'

Eminem'in kızından 'Bekarlığa Veda'