18 Temmuz Pazartesi burç yorumları

18 Temmuz Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 17 Temmuz 2022 Pazar 21:56 - Güncelleme: 17 Temmuz 2022 Pazar 21:56
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 18 Temmuz Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
18 Temmuz Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, zevklerinizle ilgili bazı kısıtlamalar yapabilirsiniz. Sınırlı yaşamak zorunda kalabilirsiniz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Doğal davranışlarınız çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bazı çalışma arkadaşlarınızın desteğini de arkanızda hissedeceksiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Merkür'ün hareketi sayesinde uzun süredir maddi problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün iletişim konusunda istediğiniz performansı yakalamanız mümkün değil. Çevrenize dikkat etmelisiniz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Merkür, alacağınız kararlar konusunda önemli aşamaya neden olacak. Hızlı düşüneceksiniz ve bazı olaylar kesinlik kazanacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için hızlı bir katalizör görevi üstlenecek.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız, yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz. Yaşadığınız olumsuzluklar karşısında, yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Venüs size cazip bir hava kazandırıyor. Ayrıca çılgın düşünceler içinde olmanıza neden oluyor. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri ilginizi çekebilir.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Tepki almaktan korkmayın.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Bugün sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz. .
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Duygusal konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Onların düşüncesini almak için fikir danışmanız başınıza iş açabilir. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Sevdikleriniz için para harcamaktan çekinmediğiniz için, beklenmeyen sıra dışı hesaplar canınızı sıkabilir. Partnerinizin size önereceği tekliflere sıcak bakmalısınız; olayları her şekilde değerlendirerek fikrinizi söyleyin.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar o kadar çok ki. Eleştiriye fırsat vermeyin.
 
 
Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!