19 Mayıs Perşembe burç yorumları

19 Mayıs Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulabilirsiniz...

19 Mayıs 2022 Perşembe 15:15 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 15:15

Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 19 Mayıs Perşembe gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.

19 Mayıs Çarşamba Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hedeflerinizle ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtası yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. İletişim konusunda olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve aşamalar içinde olacaksınız. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı veya  çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Bugün özellikle hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişim yapmamalısınız.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Planlarınız uygularken kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Bugün çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Çevrenizle uyumunuz, sizi farklı kılıyor. İlişkilerinizden olumlu etkiler alıyorsunuz.  

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Sevilme duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, bu duyguyu aşkta da arıyorsunuz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Bulunduğunuz iş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. İşlerinizle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Dengeniz bozulabilir.

 

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi