19 Nisan Salı burç yorumları

19 Nisan Salı burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 18 Nisan 2022 Pazartesi 21:44 - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 21:44
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 19 Nisan Salı gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
19 Nisan Salı Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanacağınızı ve bu konuda bildiklerinizi, çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Bugün işleri yoluna koyma yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Bu dönem her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Fazla gerginsiniz. Size söylenen her şeyi farklı algılayarak ani ataklar yapıyorsunuz. Önlenemez kayıplar yaşayabilirsiniz. Sakinleşmelisiniz. Sizinle asla tartışılmıyor. Sevdiğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Yeni heyecanlar peşinde olmanız, bazen iyi oluyor. İş hayatında motivasyonsuz bir çalışma istemiyorsunuz. Aksiyona ihtiyacınız var. Aşk, sürekli hissetmektir ilkesinden yola çıkarak, duygularınızı yeniliyorsunuz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor. Çevrenize belli etmeseniz de içsel acılarınızı yok edemiyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yüreğinizin yanılgılarına öylesine alıştınız ki, sizi zorlamasına artık aldırmıyorsunuz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Olaylara hızlı bir şekilde bakıyor; takıldığınız en küçük noktada pes ediyor; sonra yine aynı hızla geriye dönüşler yaşıyorsunuz. Yalnızlık size göre değil. Yaşamınızda sürekli bir aşk olmalı. Sevdiğiniz kişi şanslı.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Sadece kendinizi düşüneceğiniz bir günü yaşıyorsunuz. Yaratıcı ve işinizde hırslı olduğunuz zaman enerjiniz daha da yükseliyor. Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etmelisiniz...
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Korkusuz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Çevrenizdeki kişilerin zorlandığı konuları siz kolaylıkla ele alıyorsunuz. Onlara cesaret veriyorsunuz. Sevgi bağlarınız sıra dışı olduğu zaman mutlu oluyorsunuz. Sizi anlamak zor.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
Çalışma hayatınızda temponuz sürekli değişiyor. Belli bir sisteminiz yok. Her konuya açık olmanız sizi daha başarılı kılıyor. Alkışı hak ediyorsunuz. Aşırı hassas yapınızı hiç belli etmiyorsunuz. Sizi hep gülümserken görüyorlar.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Çalışma hayatınızda çeşitli korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınız daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Frenlemeye çalıştığınız, mantık savaşı verdiğiniz duygularınız, sizi ele veriyor.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir. Fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getireceksiniz.
 
 
Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!

Bensu Soral ve Emre Karayel “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde!

Bensu Soral ve Emre Karayel “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde!

Sedat Peker'in entelektüellikle imtihanı! Kim veriyor lan bu Oscar'ı?

Sedat Peker'in entelektüellikle imtihanı! Kim veriyor lan bu Oscar'ı?

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !