2 Haziran Perşembe burç yorumları

2 Haziran Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

1 Haziran 2022 Çarşamba 21:47 - Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba 21:47

2 Haziran Perşembe Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugün evinizle, sofranızla, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönleriniz ortaya çıkarken şefkat ve merhamet en hassas olacağınız duygular olabilir. Aileyle daha çok görüşebilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

İletişim açısından hareketli bir gün sizi beklerken, iletişimde duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, yaratıcılığınızı konuşmalarınıza yansıtabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz yüksek olabilir.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Duygusal alışverişler yapabileceğiniz bir gün olabilir, bütçe ve harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Duygusallığın olduğu ortamlardan, film ve müziklerden keyif alabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Ay burcunuzda ilerlerken günün söz edilen kişisi siz olabilirsiniz. Cesur, gözü pek yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özünüzdeki şefkat ve merhamet duygularını ve empatiyi karşınızdakine geçirebilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sanattan ve müzikten zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Hayatın akışına kendinizi bırakırken sessiz, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Ruhunuzdaki iyiliği ortaya koyabilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Ay Yengeç burcunda ilerlerken sosyal ortamlarda duygusal yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı sıcak ve sevecen davranabilirsiniz. Ortak çalışmalar, görüşmeler dikkat çekici olabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı olabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Üstleriniz ve yöneticilerinizden, yaşlı ve olgun kişilerden empati, anlayış görebilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün uzaklardan haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Öğrenmek, ufkunuzu genişletmek, teknolojik imkanlarınızı kullanarak yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Ortak maddi konular, iş ve para konuları gündeme gelebilir. Güçlü kadınlarla karşı karşıya gelebilir, siz de duygusal gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Ancak stres, gerginlik yaratabilecek durumlara dikkat etmelisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Empati gücünüzü ortaya koyabilir, karşınızdaki kişiyi daha iyi anlayabilirsiniz. Ortaklık konuları, evlilik veya birlikteliğinize dair konular gündeminize gelebilir.

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Sağlık ve şifayla ilgili konularla daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Konusunda uzman kişilerle görüşebilirsiniz. Hizmet, üretkenlik, verimlilik anlayışınız öne çıkabilir.  Bunlarla birlikte duygusal hassasiyetlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Aşka, tutku ve heyecanlara dair konular gündeminize gelebilir. Özgün yönlerinizi ve yaratıcılığınızı güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün sevdikleriniz ve aşk ön planda olabilir.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi