2 Mayıs Pazartesi burç yorumları

2 Mayıs Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor

Editör: Burçin Türkoğlu | 1 Mayıs 2022 Pazar 22:02 - Güncelleme: 1 Mayıs 2022 Pazar 22:02
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 2 Mayıs Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
2 Mayıs Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı verilerle kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Arkadaşlarınızı yargılamaktan kaçınmalısınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için fazla çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün anlaşılmaya ve güç birliğine daha çok ihtiyacınız var.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün özel hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bugün kişisel egonuzu güçlendirirken, başardığınız işler de, size cesaret veriyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri hızlıca yapmalısınız.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Bugün kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızların size olumlu destekleri var.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Çevresel koşulların lehinize geliştiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken; siz, partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Onunla aranızda farklı bir çekim gücü yakalayacaksınız.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Başarılı bir gün.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Bugün dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerle, farklı ve ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu, fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gündesiniz.
 
 
Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!