20 Haziran Pazartesi burç yorumları

20 Haziran Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

19 Haziran 2022 Pazar 23:08 - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 23:08
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 20 Haziran Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
20 Haziran Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Duygularınız farklı konulardan yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. Enerjiniz çok yüksek.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Egonuz yüksek.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
İçinde bulunduğunuz şartların pozitif ya da negatif olması sizi pek fazla etkilemiyor. Attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz. Yaptıklarınızın ters algılanması yeterince canınızı sıkıyor. Acele etmeyin.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Uzun vadeli işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi acele getirmek istemiyorsunuz. Maddiyat konusunda kaçırdığınız fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. Kariyer ve sosyal başarınıza önem veriyorsunuz; başarınız grafiğiniz yükseliyor.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Ailenizle ilgili sorunlar gündeme gelecek. Güneş, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır. Mantıklısınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Sistemlisiniz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Küçük ve kısa yolculukların sizin için sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Çevrenizdeki kolayca etkisi altına alabilen konuşma yapınızla cazip birisiniz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bu dönem, görüşeceğiniz kişilere dikkat etmelisiniz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Yaşamınızdaki doğru ve yanlışları yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İş birliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bugün bilinçaltınız çok yoğun.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutlayacaksınız. Sizi suçlayanlara karşı hep bir savunmanız var.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kaliteli ilişkiler sizi bekliyor.
 
 
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi