22 Haziran Perşembe burç yorumları

Astrolojiye göre bugün sizi neler bekliyor, hangi burçların yüzü gülecek, hangi burçlar dikkatli olmalı? İşte 22 Haziran Perşembe burç yorumları…

23 Haziran 2022 Perşembe 12:27 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 12:27

22 Haziran Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

22 Haziran Perşembe Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Ay, burcunuzda ilerlerken, huzursuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Huzursuz çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız. Dostlarınızın  önerilerini önemsemelisiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Kendi iç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmenin yollarını arıyorsunuz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün birçok fikir çatışması söz konusu olabilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi; motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizdeki birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.  

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olun.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Bugün risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler söz konusu olacak. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Kardeşlerle ilgili kısa mesafe görüşmeleri içinde olacaksınız. Bugün duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmeli, sabırlı olmalısınız.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Maddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Bugün riskler konusunda dikkatli olmalı ve kendinize her konuda güvenmelisiniz. Bireysellikten zarar görebilirsiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. İçinizde biriken enerjiyi, çevre ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz. Yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin çok güçlü, geniş olması, sizi farklı yapıyor ve siz bunu başarıyorsunuz.

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugünde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir; üstesinden geleceksiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve sosyal çevrenizde dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz.

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!