23 Nisan Cumartesi burç yorumları

23 Nisan Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 22 Nisan 2022 Cuma 21:58 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 Cuma 21:58
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 23 Nisan Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
23 Nisan Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Güven duygusunun çok önemli olduğunu biliyorsunuz; size destek verecek ve manevi gücünüzü ortaya çıkaran dostlukları seviyorsunuz. Bugün kişisel bir değişim süreci içinde olmanız çok önemli. Çalışmayı çok seviyorsunuz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Hem yoğun bir şekilde istismar edilmekten çekiniyorsunuz, Hem de bu şartların doğmasını besleyecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Duygusallığınızın belirlediği şartlar, sizi etkilemeye başladı. Bugün kafanız karışık olabilir.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi, maddi kaygılarla doğru bir şekilde belirliyorsunuz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bilinçaltınız oldukça yoğun ve yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınızı kullanmak için; gerekli her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, yanlış saplantılarınız yüzünden hata yapabiliyorsunuz. Fırsatlar önemli.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Dostlarınızın fikirleri size ilginç gelebilir fakat onların baskıcı duygularından rahatsız olabiliyorsunuz. Bugün değişik düşünceler içinde bocalamanız mümkün. Siz pratik olan işleri seviyorsunuz. Abartıya kaçmamalısınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Bugün organizasyon çalışmalarıyla yaşantınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak. Randevularınızı geciktirmeyin.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlunuz sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün hayat tarzınıza uygun kişilerle birlikte olacaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinizde yeni bir enerji yakalıyorsunuz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bugün bazı duygularınızı saklama gereği duyabilirsiniz. İsteklerinize sınır koyduğunuz zaman sinirli oluyorsunuz. Tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir gün. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranmak size yakışıyor. Vazgeçmeyin.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Çalışkan yönünüzün ağır bastığı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerden de, aynı performansı bekliyorsunuz. Yakın dostlarınızın da, size her konuda destek vermesini bekliyorsunuz. Maddi sorunlarınız gündem kazanacak.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Bugün önemsiz şeylerin üzerinde fazla durmaya başladınız. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın mekanik davranışlarını eleştirmemelisiniz. Engeller karşısında pes etmemelisiniz.
 
 
Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Mehmet Ali Yılmaz'ı son gören isimlerden Seren Serengil'den açıklama!

Mehmet Ali Yılmaz'ı son gören isimlerden Seren Serengil'den açıklama!

Esra Ezmeci fitili ateşledi: "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkum"

Esra Ezmeci fitili ateşledi: "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkum"