23 Temmuz Cumartesi burç yorumları

23 Temmuz Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

22 Temmuz 2022 Cuma 22:17 - Güncelleme: 22 Temmuz 2022 Cuma 22:17
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 23 Temmuz Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
23 Temmuz Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Mesleki konularda etkin kişiler, istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz, idealleriniz konusunda belli bir kalite göze çarpıyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size hak vereceklerdir.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Henüz planlayamadığınız işlerin alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın keyfini yaşıyor; onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmalısınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçmek için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyorsunuz, bu da enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Partnerinize zaman ayırmalısınız.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişisiniz. Bugün Ay'ın konumuyla, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuz oluyorsunuz. Gevşemeye çalışın.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve bazı problemlerin kendi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Yeni tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.