25 Temmuz Pazartesi burç yorumları

25 Temmuz Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

24 Temmuz 2022 Pazar 22:26 - Güncelleme: 24 Temmuz 2022 Pazar 22:26
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 25 Temmuz Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
25 Temmuz Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Duygularınız yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir; bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Ufkunuz açık. Duygu iniş çıkışları yaşamanız normal. Bugün çok çekicisiniz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var. Sevdiğiniz kişi sizi ikna etmekte zorlanıyor.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Merkür gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam kelebeği olmak size çok yakışıyor. Bunların değerini bilmelisiniz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadelerde yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzden çevreniz size güveniyor. Aşk size yakışıyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır. Geçmişi unutun.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Güçlü hafızanız, her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmayışınız, iş yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz yoğun duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık yapılıyor.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilir. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde, fazla üzerinize düşülmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
İş motivasyonunuz açısından olumlu bir gün içindesiniz. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlık duygularının hedefi olabilirsiniz. Aşırı duygusal bir ruh hali içindesiniz ama çekiciliğiniz mükemmel.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize bir iş icat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Çevrenizin kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yerlere varamazsınız. İçinizi acıtan çok şey var.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Kendine yeten birisiniz, çabalarınızın tek şahidi yine sizsiniz ve bu durum sizi hayli yordu. Oysa takdir edilmeye ihtiyacınız var. Sebebini tahmin edemediğiniz korkuların etkisi altındasınız. Yaşanmışlıkları yok edemezsiniz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğaldır. İş yaşantınızda anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz çok farklı. Kendinizi haklı görmek için, aracılara ihtiyacınız yok.
 
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi