26 Mayıs Perşembe burç yorumları

26 Mayıs Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

26 Mayıs 2022 Perşembe 10:33 - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 10:33

26 Mayıs Çarşamba Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Yaşam savaşı verilen her bir sürecin nihai anlamda kilitlenebildiği tek bir yer var: Sağlığımız. Koşulların enerjimizi tükettiği günlük hayatımızda stres atabilmek için, sohbet ortamları sizi mutlu ediyor.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle, nerede gerekli bağlantıları yapacağınızın ve çevrenizle ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Kısa bir zaman dilimine özel anlık bir konu gelişirken; stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük bir kısmını ayırdığınız bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlara dikkat etmelisiniz. 

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda, fikir yürütmeniz için kendinizi koşullandırmayın.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Bu nedenle, ipler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı ılımlı yaklaşmaya çalışın.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın yerini ve dozajını iyi ayarlamalısınız. Çünkü öyle yanıtlar veriyorsunuz ki, bir an donup kalıyor. Yaşamda kurulan sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Her konuda mantığın getirdiği seçenekleri en iyi şekilde birleştirebilen bir yapınız var. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven önemli.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunduğunuz durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Tevazu içinde hareket ettiğiniz zaman, hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz. Dikkatli olun.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Maddi konulardaki değerlendirmeleriniz son derece göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Performansını yansıtacak konu ile ilgili olarak, gerekli ihtimamı göstermiyorsunuz, biraz dikkat.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duyuyorsunuz. Gerekli esnekliği gösterip, eleştiri yönünüzü biraz törpülerseniz, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Uyumlu olmalısınız.

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Hislerinizi, sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız geniş bir dünyaya yayarak yaşamak yerine; daha mütevazı ve dar bir alanda ifade etmeye çalışsanız, mutlu olduğunuz anların sayısı daha da artacak; hayal kırıklıklarınız azalacak.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Asıl zor olan konunun, iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak yeterli koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutumlar içinde bulunuyorsunuz; his dengeniz alt-üst oluyor. Kararlılık içinde olun.