26 Temmuz Salı burç yorumları

26 Temmuz Salı burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

25 Temmuz 2022 Pazartesi 22:48 - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 22:48
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 26 Temmuz Salı gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
26 Temmuz Salı Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Organize işlerden müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Aktiviteleriniz için yoğun bir döneme giriyorsunuz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Yeni bir iş birliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu ve disiplinlisiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalı, düşünme fırsatı yaratmalısınız.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Bugün kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzaklaşmak istiyorsunuz. Uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Geliştireceğiniz yeni projeleriniz için, size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Aklınızı doğru kullanabilmelisiniz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Maddi konuların ve karşılıklı iletişimin önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için; çekimser tavırlarınızın altında, daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Finans konularında ketumsunuz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Duygusal konularda şüpheli yönünüzü ortaya çıkaran davranış biçimini benimseyerek, partnerinizin üzülmesine neden olacaksınız. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeli, oluşan gerilimi yumuşatmalısınız.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Duygularınızı yoğun yaşadığınız için yaratıcılığınız artıyor.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer, birlikteliğinize olumlu yansıyor. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Algılama konusunda güçlüsünüz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Olayları doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız, sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınız önemli.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler. içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.
 
 
 
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi