27 Haziran Pazartesi burç yorumları

27 Haziran Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

26 Haziran 2022 Pazar 22:30 - Güncelleme: 26 Haziran 2022 Pazar 22:30
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 27 Haziran Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
27 Haziran Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Takıntılı düşünceleriniz, yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturmuş durumdasınız.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Anlaşmalar konusunda yüksek performans sergiliyorsunuz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Bugün kendinize zaman ayırmalısınız.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Her konuda mantıklı alternatifleri en iyi şekilde birleştirebilen birisiniz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmelerde, tepkisizliğe yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven duygusu önemlidir.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Merkür, sosyal ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var siz de biliyorsunuz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması, istediğiniz şartları size sunacaktır.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken, biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
İlişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs'ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabiliyor. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.
 
 
Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı