3 Ağustos Çarşamba burç yorumları

3 Ağustos Çarşamba burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 2 Ağustos 2022 Salı 22:37 - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 22:37
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 3 Ağustos Çarşamba gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
3 Ağustos Çarşamba Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için, her konuya uygun çözümler getiriyorsunuz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Gücünüzün farkındasınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Kişiliğiniz, duygusal ilişkileriniz ve yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken, o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki, çevreniz şaşırıyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Venüs'ten aldığınız olumlu etki sayesinde kişisel görüntünüzde gözle görülür bir cazibe var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Temponuz hızlanıyor.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Partnerinizle duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşam enerjiniz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birindesiniz. Hızlı düşünüp karar vermelisiniz. Ara, sıra dinlenmelisiniz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Yalnızlık duygusu size göre değil ama kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak, geleceğinize güvenle bakmak istiyorsunuz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Israrcı ve inatla davranırsanız engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen, yanlış yorumlanıyorsunuz.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz için de olumlu bir tablo oluşturuyor. Gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Güçlü bir enerjiniz var ve her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, denetimli gitmeli fırsatları gözden geçirmelisiniz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bugün duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanıza neden oluyor. Doğru yoldasınız.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Çevrenizi olumlu etkilemek için oldukça uygun bir gün.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Çevrenizdeki birçok fikirden yola çıkarak, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda, değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Çok bireysel olmayın.
 
 
Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!

Bensu Soral ve Emre Karayel “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde!

Bensu Soral ve Emre Karayel “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde!

Sedat Peker'in entelektüellikle imtihanı! Kim veriyor lan bu Oscar'ı?

Sedat Peker'in entelektüellikle imtihanı! Kim veriyor lan bu Oscar'ı?

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !