3 Temmuz Pazar burç yorumları

3 Temmuz Pazar burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

2 Temmuz 2022 Cumartesi 23:19 - Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 23:19
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 3 Temmuz Pazar gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
3 Temmuz Pazar Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Sosyal ilişkilerinizde, duygusal ihtiyaçlarınızı giderme isteği içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Bugün entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız güzel.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tuttuğunuz duygularınızın ortaya çıkmasıyla ilişkiniz şekillenmeye başlıyor.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili fırsatlar gündeme gelecek. Yaptığınız görüşmeler, başarılı olacağınızı gösteriyor.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Fakat size yakın kişiler, işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyorlar. Başarılı girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bazı konulara dikkat.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Şartlarınızı her yönüyle gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda fazla düşünmemelisiniz. Yoruluyorsunuz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız işlek çalışıyor. Atacağınız her adımda dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunun farkındasınız.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
İlişkilerinizde duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz.
 
 
'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!